Entrevista


Tenim a la xarxa molta informació de com afrontar una entrevista de feina. Us aconsello si arriba el moment, que la prepareu al màxim!. No oblideu que tant vosaltres com l'empresa sou "actors" en una entrevista, no m'agrada afirmar categòricament que es tracta d'un diàleg entre dos mentiders.
Tot en aquest món és relatiu, el que SI que crec és que s'ha d'afrontar des de la seguretat d'un mateix. L'empresa busca una persona COMPETENT per a un lloc de treball que ha de cobrir, i nosaltres com a candidats hem de fer el màxim perquè VEGIN que nosaltres ho som!. Endavant!

9 cosas que harán que tu entrevista de trabajo sea un éxito
5 coses que no pots fer en una entrevista de feina... No està de més recordar coses bàsiques...
PREGUNTES DE L'ENTREVISTA DE TREBALL 

Un fantàstic enllaç a la xarxa:  http://www.sabadelltreball.cat/lentrevista-de-seleccio
Ens proposa uns dossiers interessants i un JOC INTERACTIU

Sigui quina sigui la forma de realitzar l'entrevista, els objectius de l'interlocutor són descobrir si la persona que té davant posseeix les aptituds que requereix el lloc (POT); té els coneixements i/o experiència necessaris per ocupar el treball (SAP) i si està motivat per al seu exercici professional (VOL)
VICTOR KÜPPERS - MOTIVACIÓ
RECORDA!
Com ha canviat el món laboral.... Moltes persones i més ara amb la crisi. Han de treballar “del que sigui” per poder subsistir, però tot i que es pot entendre, ningú hauria de deixar de buscar el TREBALL amb majúscules, el treball al que realment desitges dedicar-te 8 hores al dia de la teva vida perquè serà en aquest en el que seràs bo i el que et doni més felicitat.
Un parell de videos una mica durs...

Uns alres més amables....


o no?S'assembla molt a la de HEINEKEN...

TRES més "tècnics"


i... per riure una mica...

1 comentari: